SocialWords houdt van verhalen. En gelooft dat iedereen en verhaal heeft dat het vertellen waard is. Wat is jouw verhaal? Wil je het delen? Of wil je gewoon eens sparren over schrijven of ondernemen? Ik ga graag het gesprek aan. Virtueel of IRL.
Zet jij de eerste stap? Ik houd erg van koffie.

Google mijn naam en vind mij op veel social media en (internationale) online netwerken. Of maak het je makkelijk en gebruik één (of meer) van onderstaande contactmogelijkheden of het contactformulier op deze pagina. Ik kijk uit naar jouw verhaal!

 Postadres

Goed, ik streef naar een papierloos kantoor. En ik ben een groot liefhebber van online media. Maar ik mag ook nog graag (gezellige) “slakkenpost” ontvangen. Onverwacht bezoek wordt nadrukkeijk niet op prijs gesteld! Ik heb mijn privacy – en die van mijn echtgenoot – zeer lief en geef er de voorkeur aan, mijn huis een thuis te houden. Dus kom je er pas in als we goed bevriend zijn 😉 en voer ik zakelijke gesprekken het liefst buiten de deur. Gelegenheid genoeg: ook in en rond het mooie kustdorp Ter Heijde is de horeca goed vertegenwoordigd (kijk maar op Google). En ik ben gek op koffie.

SocialWords
Heemskerkstraat 22
2684 VW  Ter Heijde (Gemeente Westland)
NL

Social Media

Mijn stokpaardje is social media. Dus ben ik online overal te vinden – in meer of mindere mate (handig om met me af te spreken voor een kop koffie bijvoorbeeld):

SocialWords op Twitter

 

Op Twitter

SocialWords op Facebook

 

Op Facebook

SocialWords op LinkedIn

 

Op LinkedIn

SocialWords op Google+

 

Op Google+

SocialWords op Pinterest

 

Op Pinterest

SocialWords op Instagram

 

Op Instagram

…en op persoonlijke titel op nog veel meer social media en online platforms. Maar die ondek je vanzelf wel. Misschien wel onder het genot van een kop koffie 😉

Contactformulier

Om het je helemaal makkelijk te maken vind je hieronder een contactformulier. Invullen en op “verzenden” klikken. Jouw opmerking / verzoek / verhaal belandt dan automagisch in mijn mailbox. Kan het makkelijker? Ik beloof je dat ik zo snel mogelijk reageer. Met een overvolle mailbox kan dat wel een dagje duren. Maar ik denk aan je. Echt. En aan koffie. Natuurlijk.

 

Eén gedachte over “Contact

Benieuwd naar jouw mening!