Geen ondernemer die er niet bekend mee is: pieken en dalen. Het kan vriezen, het kan dooien. Tegenslagen en successen wisselen elkaar af. SocialWords – en ik – hebben het afgelopen jaar wel een heel diep dal gekend. Louterend en leerzaam. Opgeven is geen optie. Daarvoor is de liefde voor taal en tekst te groot. Dus maakt SocialWords een comeback.

De start van 2018 markeert een nieuwe, frisse, (her)start:

“Reset, reboot, rejoice”

Al verwacht ik ook dit jaar – zowel persoonlijk als zakelijk – nog de nodige uitdagingen op mijn weg (zoals een verhuizing), er gloort ook weer hoop aan de horizon. Nieuwe plannen. Volop idee├źn. En – sinds 1 januari 2018 – een (ver)nieuw(d) bedrijf. SocialWords maakt een comeback als handelsnaam van Pronk-De Palm Productions en blijft zich inzetten voor heldere teksten in duidelijke taal.

SocialWords blijft het vertrouwde bureau voor prettig leesbare, duidelijke teksten in de juiste tone of voice. Blogs bijvoorbeeld. Artikelen. Persberichten. Nieuwsbrieven. Rapportages. Websiteteksten. Maar ook korte verhalen, fictie of non-fictie.

SocialWords schrijft, redigeert, corrigeert, vertaalt, vertelt en verspreidt jouw verhaal – in duidelijke taal.

Ik heb er vertrouwen in. Jij ook? Neem dan contact met me op en laten we samen ontdekken wat SocialWords voor jou kan doen.

Ik houd nog steeds erg van koffie.

De “comeback”
Getagd op:        
%d bloggers liken dit: