Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.

[Albert Einstein]

SocialWords stopt per 1 juni 2017 met haar bedrijfsactiviteiten.

Het zijn drie roerige jaren geweest, waarin SocialWords mocht bestaan. Helaas bleven – door allerlei omstandigheden waar ik in de toekomst nog wel eens over zal schrijven – de resultaten achter op de kosten en werd het steeds moeilijker het hoofd boven water te houden. Na een jaar van koppig volhouden en vechten tegen de bierkaai heb ik uiteindelijk een beroep gedaan op de Bbz. Confronterend. En ontluisterend. Maar vooral leerzaam.

De naam SocialWords, de website en de daaraan gekoppelde social media blijven in mijn handen en krijgen een andere – niet commerciële – inhoud. Het schrijven zit me nu eenmaal in het bloed en dát zal niet snel stoppen. Sterker nog, ik loop nog altijd over van de (boek)ideeën en het eerste boek van mijn hand zal niet lang meer op zich laten wachten. Daarnaast blijf ik als eindredacteur en blogger actief voor Content Collective en zal ik ook op andere (online) plaatsen blijven publiceren.

Zoek je een goede (commerciële) tekstschrijver, redacteur of vertaler? Neem dan tóch contact met mij op, want ik beschik over een uitgebreid netwerk vol prettige en kundige vakgenoten die ik van harte kan aanbevelen.

Heb jij mijn droombaan in de aanbieding? En ben je niet bang een eigenwijze, altijd jonge 50-plusser met kick-ass skills in huis te halen? Dan hoor ik natuurlijk ook graag van je. Bekijk mijn LinkedIn profiel voor een overzicht van mijn vaardigheden, werkervaring en afgeronde projecten.

 

Ik bedank al mijn klanten en zakelijke relaties voor de fijne ontmoetingen, hun vertrouwen en de plezierige samenwerking. In de overtuiging dat we elkaar nog wel eens tegen gaan komen zeg ik graag: tot ziens!

SocialWords - ©2014 Andrea Pronk-De Palm #SocialWords

SocialWords stopt bedrijfsactiviteiten
Getagd op:        
%d bloggers liken dit: